Samsung Galaxy S7 edge

Нов продукт

Намалена цена! Samsung Galaxy S7 edge Expand

Кейс за Samsung Galaxy S7 edge с изображение по ваш избор.

Повече детайли

15,99 лв

19,99 лв

-20%

Spend 59,00 лв more and get Free Shipping!

След като съхраните Вашият персонализиран продукт, не забравяйте да го добавите в количката.
Разрешените формати са: GIF, JPG, PNG

* задължителни полета

loader

При постоянното състезание на телефонните гиганти е вече трудно да се измисли модел, който да впечатли публиката. Повечето са подобно изглеждащи, със сходни характеристики, но през 2016 година излезе един модел, който определено зарадва феновете на Samsung - Galaxy S7 Edge.

Телефон, който е иновативен, здрав и изглеждащ прекрасно във всяка ръка. Определено е едно ниво над конкурентите си в отношение дизайн.

Не е задължително, но пък е препоръчително едно такова бижу да бъде предпазено от всичките опасности около него. Има хиляди начини по които можете да нардаскате, ударите или просто поизтървете устройството си. Може телефонът да обича да съсипва дънки, но джобовете също си остават щети върху панелите. Преплъзването на телефона по масата, когато се прибереш след тежък ден също си оказва влияние. А понякога знаем как просто захвата на ръката отказва и го изпускаме по най-некадърния начин.

Вземи си кейс за Samsung Galaxy S7 Edge и си предпази телефона от неприятности. Самият Edge е издръжлив на вода (не е непромокоаем, а издръжлив!), но пък не е толкова удароустойчив. Вземи кейс, сложи го, радвай се на новата защита и визия.

Но стига за здравината! Кейсовете са подходящи и за правене на красивото по-красиво. Вземете си снимка на нещо, което харесвате - да речем футболен отбор или лого на любима гупа, пък дори и на онова красиво цвете от Пинтерест, което си харесахте. Качи изображението на сайта и ще ти направим един уникален протектор.

Сега Edge-a ще е още по шикозен!

Напишете отзив

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge