Samsung Galaxy A5 (2017)

Нов продукт

Намалена цена! Samsung Galaxy A5 (2017) Expand

Кейс за Samsung Galaxy A5 (2017) за добавяне на Вашия текст.

Повече детайли

15,99 лв

19,99 лв

-20%

Spend 59,00 лв more and get Free Shipping!

След като съхраните Вашият персонализиран продукт, не забравяйте да го добавите в количката.

* задължителни полета

loader

Защо да закупувате висок клас телефон от преди 2 години, като можете да вземете среден клас телефон от тази година със същите параметри. Точно това е идеята зад Samsung Galaxy A5 (2017). Визуално не отстъпва на никой от по-големите му братя, но по цена е много по-достижим. За това и е толкова предпочитан телефон у нас. Плюс, че телефона ще си се поддържа още години напред, за разлика от онези стари високи модели, които най-сетне смъкнаха цените си.

Та вече разполагате с нов телефон, който искате да персонализирате. Вземете си кейс за Samsung Galaxy A5 (2017). Но сигурно не искате нищо кичозно. Предполагаме искате нещо съвсем простичко - например текст. “Това е телефонът на …” и нищо по-сложно. Е дошли сте в правилната секция на Casebook.bg.

Ето и какво печелите като вземете панел от тук: ще имате още едно ниво защита на телефона си. Това значи, че ще може да се радвате на своя Samsung Galaxy A5 (2017) повече години, защото плочките в банята няма да са толкова сериозен враг, както обикновено. Няма и да се изтърква гърбът толкова бързо.

Отделно ще имате и един кейс, който е издръжлив и лек, без да вкарва повече обем. Текста ще се изхаби много трудни, тъй като е внедрен в пластмасата. Трябва сериозно да го надерете за да го махнете.

Та това е - просто напишете текста и поръчайте!

Напишете отзив

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)